Διαθέτουμε μεγάλη συλλογή από επώνυμα προϊόντα, όπως πλακίδια δαπέδου και τοίχου εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, γυάλινες ψηφίδες, γυάλινα και κεραμικά διακοσμητικά, είδη υγιεινής
   
Είδη υγιεινής, ψηφίδες, πλακάκια, αξεσουάρ μπάνιου, νεροχύτες, νιπτήρες Κορυφαίας ποιότητας

"Τσιόκας"

Η εταιρεία

To 1986 ιδρύθηκε το πρώτο κατάστημα του κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΣΙΟΚΑ στην οδό Μητροπόλεως 50 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το οποίο σηματοδοτεί τη συνέχεια μιας επιτυχημένης οικογενειακής πορείας στο χώρο των πλακιδίων και ειδών υγιεινής.

Το 1993 η επιχείρηση μεταφέρεται σε ένα νέο μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο επί της Λεωφ. Κ. Καραμανλή 179 στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όπου και βρίσκετε μέχρι σήμερα και αλλάζει νομική μορφή σε Αθανάσιος & Απόστολος Τσιόκας ΕΠΕ.

Η επιχείρηση Αθανάσιος & Απόστολος Τσιόκας ΕΠΕ αντιπροσωπεύοντας τόσο στην χονδρική όσο και στην λιανική πώληση τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από επώνυμα προϊόντα, όπως πλακίδια δαπέδου και τοίχου εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, γυάλινες ψηφίδες, χειροποίητα γυάλινα και κεραμικά διακοσμητικά, είδη υγιεινής, είδη κρουνοποιϊας, αξεσουάρ μπάνιου και προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για τον  χώρο του μπάνιου, του κήπου και της πισίνας.

Με το άρτια οργανωμένο και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα, μελετώντας και σχεδιάζοντας σε 3D απεικόνιση τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών μας.

Η διαρκής παρακαταθήκη των εμπορευμάτων στις ιδιόκτητες αποθήκες μας στη ΒΙΠΕΘ ΣΙΝΔΟΥ  στοχεύει στην άμεση παράδοση αυτών ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε με υπευθυνότητα και αξιοπιστία στις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς. 
Συνέπεια αυτού είναι ανάμεσα στους πελάτες μας  να συγκαταλέγονται οι μεγαλύτερες τεχνικές, κατασκευαστικές, ξενοδοχειακές,  τουριστικές και εμπορικές επιχειρήσεις.

 


Login  Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 4.7 · © 2000 - 2010 IPS Ltd · Όροι χρήσης